Bosje Bomen is online!

Vandaag is het zover. Wat maanden geleden begon als een idee is nu werkelijkheid; de webshop van Bosje Bomen is in de lucht en klaar om gebruikt te worden. De afgelopen maanden waren ontzettend leuk en leerzaam. Van het bedenken van pakketten tot het uitzoeken van allerlei logistieke kwesties, er komt best veel kijken bij het maken van een webshop voor de verkoop van bomen. Gelukkig mag het eindresultaat er wat ons betreft wezen.

Vooralsnog bieden wij zes pakketten aan op de webshop: Hollands Glorie, Flower Power, Balkon Bosje, Magisch Mediterraan, Oriental Delight en American Dream. Alle pakketten bevatten vier of vijf boompjes die passen binnen het thema. Het aanbieden van meerdere bomen in speciale themapakketten bestond nog niet en daarmee hebben wij een uniek concept in handen. Wij hopen natuurlijk dat de bezoekers van de webshop het concept van Bosje Bomen net zo leuk vinden als wij, en we kunnen niet wachten tot de eerste bestellingen binnenkomen.

We hopen dat velen onze webshop weten te vinden en geïnteresseerd zijn om een ‘bosje bomen’ te bestellen. Wetende dat wij met de webshop een (bescheiden) bijdrage leveren aan het vergroenen van de Nederlandse tuinen en balkons geeft ons veel voldoening, en we hopen dat dit ook zal gelden voor onze klanten.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.